Hoe verwijder ik iemand uit de cursus?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Planning’ klikt, kom je in een overzicht van cursisten die nog een cursus open hebben staan. Om een cursist snel te zoeken, typ je zijn of haar e-mailadres in de zoekbalk in. Wanneer een cursist nog niet begonnen is aan de cursus kun je de cursus voor de cursist nog verwijderen. Dit doe je door op het prullenbakje te klikken. Let op: de cursus is dan direct verwijderd uit het account van de cursist.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video: