Het THAR team helpt jou graag verder!

Peter van der Aa
Oprichter

Samen maak je succes! Met deze doelstelling zorgt Peter voor ervoor dat het THAR team optimaal presteert. Het opzetten van online en offline maatwerktrajecten waarbij THAR specialisten/partners koppelt aan logistiek dienstverleners is de kracht van Peter.

LinkedIn
Marlieke van Gorp
Oprichter

Procesoptimalisatie gecombineerd met de ontwikkeling van organisaties en medewerkers is dé kracht van Marlieke. Ze zorgt er voor dat gebruiksgemak voor de praktisch opgeleide medewerker geborgd blijft en dat de bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

LinkedIn
Tjeu Tegels
Coördinator afdeling ontwikkeling

Een perfecte combinatie van coördinatie en de klantwens voorop stellen, dat is de uitdaging die Tjeu opzoekt. Met een gezonde dosis enthousiasme probeert hij dit op een goede en leuke manier te doen. Straight to the point en in het belang van beide partijen denken, daar gaat hij voor!

Yvonne Rombouts
Maatwerk specialist

Communicatie en coördinatie zijn de kwaliteiten die Yvonne bezit. Als coördinator is zij dan ook dé schakel tussen de klant en het ontwikkelingsteam. Yvonne zorgt er voor dat het menselijk aspect altijd voorop staat waardoor leren leuk wordt!

Alicia Bekkers
Maatwerk specialist

Alicia is de 'stille' kracht binnen THAR. Luisteren naar wat de klant écht wil bereiken is de unieke kwaliteit die Alicia bezit. Afgestudeerd als Bachelor of Arts in communication weet zij hoe online leren gedrag positief kan beïnvloeden 

Kjell Willemstein
Maatwerk specialist

Tijdens de afronding van zijn studie Communications & Multimedia Design ontdekte Kjell zijn roeping. Met zijn observatie- en inlevingsvermogen kan hij  de passie en wensen van de klant optimaal vertalen naar een visueel meesterwerk! Vraag maar eens naar zijn creaties 😉

Lisanne Versteeg
Animator / Illustrator

Als THAR teamlid van het eerste uur heeft Lisanne er voor gezorgd dat tekst omgezet wordt naar beeld. Sjoofie was haar eerste creatie en daarna volgden nog vele animaties. Lisanne traint/coacht/creëert/ontwikkelt en zorgt voor een gezellige sfeer binnen het ontwikkelingsteam.

Louise van Straten
Animator / Illustrator

Grafische vormgeving tot in perfectie is dé kracht van Louise. Of het nu een animatie is die geoptimaliseerd moet worden of volledig nieuw maatwerkproject, Louise zorgt er voor dat het visueel perfect wordt!

Chiara Toorop
Content ontwikkelaar

Wet- en regelgeving zijn niet de makkelijkste leeronderwerpen. Door Chiara haar achtergrond in Rechtsgeleerdheid en expertise in e-learning ontwikkeling zorgt zij ervoor dat dit onderwerp toch leuk en interessant is voor jouw cursist. 

Ad van Gorp
Opleidingsadviseur Buitendienst
Een bult aan praktijkervaring, zo kun je Ad het beste omschrijven. Ooit begonnen in de loods, en snel de stap naar chauffeur binnen- en buitenland gemaakt. Daarna doorgegroeid via de planning naar bedrijfsleider en vervolgens een eigen transportbedrijf gerund. Na de overname van het bedrijf is Ad voor een van Nederlands grotere transporteurs zich gaan richten op de opleiding en ontwikkeling van de chauffeursgroepen. Met zijn kennis en ervaring weet Ad als geen ander bedrijven te helpen aan het bouwen van een lerende organisatie.
Stefan Beerens
Opleidingsadviseur Binnendienst
Marco Boender
Opleidingscoördinator