Het THAR team helpt jou graag verder!

Peter van der Aa

Mede-eigenaar

Ondernemen is de passie van Peter. Hij inventariseert jouw wensen en helpt bij het optimaal inzetten van e-learning binnen jouw onderneming.

Marlieke van Gorp

Mede-eigenaar

Marlieke zorgt voor een constante verbetering van het platform. Door het gebruiksgemak goed te bewaken zorgt zij ervoor dat jouw werknemers van A tot Z door het platform geleid worden.

Yvonne Rombouts

Projectleider

Communicatie en coördinatie zijn de kwaliteiten die Yvonne bezit. Als projectleider is zij dan ook dé schakel tussen de klant en het ontwikkelingsteam.


Suzan van Eijck

Accountmanager

Suzan speelt in op wat jij echt nodig hebt. Ze denkt actief mee hoe jij online leren het beste in kan zetten binnen jouw bedrijf.  

Vacature

Accountmanager

Vind je het een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klantrelaties uit te bouwen? Neem dan contact met ons op!

Chantal van Eijck

Marketing en communicatie

Chantal is creatief en ondernemend. Zij houdt zich bezig met creatieve marketing en communicatie uitingen om de klant zo goed mogelijk te informeren.


Mandy Jansen

Vormgeving - Fotografie

Mandy weet alles over vormgeven. Wil jij graag een certificaat of onderdelen van jouw cursus in huisstijl. Mandy kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

Alicia Bekkers

Content ontwikkelaar

Door de kennis die Alicia bezit op het gebied van storytelling, weet zij de juiste dosis creativiteit en theorie te combineren. Zo wordt iedere cursus een plezier.  

Kjell Willemstein

Content ontwikkelaar

Kjell is als multimedia designer zeer mensgericht. Hij ontdekt met zijn observatie- en inlevingsvermogen de passie en wensen van de klant. Daarmee kan hij de cursus visueel pèrfect afstemmen.


Britt van Dijk

Animatie
Britt zorgt dat via animaties en illustraties de tekstuele lesstof makkelijk te begrijpen en onthouden wordt. Visuele informatie wordt sneller en eenvoudig opgenomen.

Lisanne Versteeg

Animatie

Lisanne zorgt voor de grafische weergave en een afwisselende manier van leren door praktijksituaties in een visuele animatie om te zetten. Jouw online cursussen zijn zo extra interactief. 

Louise van Straten

Animatie

Louise zorgt ervoor dat de lesstof visueel vertaald wordt naar duidelijke animaties. Op deze manier helpt ze je om de informatie snel en eenvoudig op te nemen.


Anne van Wingerden

Animatie

Anne zorgt voor de visuele vertaling van de theorie naar het scherm. Zo helpt ze je op een leuke en makkelijke manier de stof actief tot je te nemen.

 

Shirley Jans

Content ontwikkelaar

Met veel enthousiasme werkt Shirley aan het leggen van verbanden tussen de theorie en praktijk. Dit zorgt ervoor dat de stof uit de cursus niet alleen relevanter is voor jouw cursist, maar ook beter blijft hangen!

Laura van Spaandonk

Content ontwikkelaar

Laura haar kracht ligt in de ontwikkeling van maatcursussen. Zij zet de wensen en behoeften van klanten om in een online cursus die perfect bij hen aansluit. 


Maartje Kusters

Content ontwikkelaar

Graag een cursus in het Engels? Geen probleem! Door haar inlevingsvermogen en communicatie skills verzorgt Maartje een op niveau geformuleerde maar ook nog eens leuke en interessant e-learning in de Engelse taal.

Thierry van Pul

Content ontwikkelaar

Je kunt een verhaal op verschillende manieren brengen. Thierry zet zijn creativiteit in om de cursus voor jouw cursist zo eenvoudig, relevant en interessant mogelijk te maken.

Chiara Toorop

Content ontwikkelaar

Wet- en regelgeving zijn niet de makkelijkste leeronderwerpen. Door Chiara haar achtergrond in Rechtsgeleerdheid en expertise in e-learning ontwikkeling zorgt zij ervoor dat dit onderwerp toch leuk en interessant is voor jouw cursist. 


Stijn van Raak

Content ontwikkelaar

Stijn zijn kracht is het overzichtelijk maken van informatie. Met een vleugje humor en de nodige vakkennis weet hij van elke cursus een succes te maken. 

Sander van Riel

Content ontwikkelaar

Met oog voor inhoudelijke details en verdieping zorgt Sander voor de kans op het vergroten van de kennis van jouw cursist. Hij zorgt ervoor dat puzzelstukjes bij elkaar vallen en dat onderwerpen duidelijk overkomen.

Denise Mulders

Design

Denise zorgt middels design en styling niet alleen voor een mooi en professioneel uiterlijk van jouw cursus, zij zorgt ook voor een overzichtelijke manier van leren.


Floor Springer

Stagiaire 

Mediavormgeving

Klaudia Zawila

Stagiaire 

Directie secretaresse

Sara Huijgen

Stagiaire 

Communication Multimedia Design


Melissa Meeuwissen

Stagiaire 

Communication Multimedia Design

Sjariefa Ngoesmin

Stagiaire

Communication Multimedia Design

Sophie van der Mierden

Stagiaire

Communication Multimedia Design


Abdulla Donmez

Stagiaire

Applicatie- en mediaontwikkelaar

Teddy van Es

Stagiaire

Marketing en Communicatie


Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Helpdesk

Over ons

 

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854

helpdesk@tharonline.nl© 2018 THAR - All Rights Reserved   |   Verlengde Poolseweg 34 - 46, 4818CL Breda  |  Algemene voorwaarden