Over ons

Wat mag je van ons verwachten?

Door het aanbieden van een online leeromgeving zorgen wij dat onze klanten gebruik kunnen maken van toegankelijke online cursussen. Het samen waarborgen van kennis en vaardigheden staat bij THAR centraal. De persoonlijke manier van communiceren en het grote gebruiksgemak van de online leeromgeving zorgen ervoor dat gebruikers zich direct thuis voelen.

Visie

THAR streeft ernaar om alle praktisch opgeleide werknemers bij te scholen met behulp van e-learning. Ons doel is om de helft van alle praktische geschoolde werknemers in een branche gebruik te laten maken van de online leermogelijkheden van THAR. Wij bieden gebruiksvriendelijke en eenvoudige online leeromgevingen waardoor e-learning voor iedereen bereikbaar wordt. Door samen te werken met specialisten in het vakgebied kunnen we onze klanten grote meerwaarde bieden.

Mission statement

Online leren leuk en toegankelijk maken voor iedereen.

Missie

Het is de missie van THAR om online leren voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Wij bieden een breed aanbod op het gebied van e-learning cursussen die aansluiten bij onze doelgroep. Het gebruik van interactief beeldmateriaal maakt onze cursussen afwisselend en begrijpelijk.

Vind ons

Adres
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijena

Uren
Maandag—vrijdag: 08:30–17:30
Zaterdag & zondag: Gesloten

Locatie (Maps):
google map preview