+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Over THAR

Ondersteuning bij de juiste leeroplossingen

Bij THAR maken wij online leren leuk en toegankelijk voor iedereen. Daarom ondersteunen wij organisaties met de juiste leeroplossingen. Dit doen wij door middel van het THAR Leerplatform. 

De kernwaarden van THAR

Betrokken

We hebben hart voor opleiden en spannen ons volledig in om opleidingsdoelen te behalen

Ondernemend

We nemen ownership en regelen jouw opleidingen beter dan dat je verwacht

Ruimdenkend

We zoeken naar oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen

Gedreven

We zetten ons doorzettingsvermogen in voor de beste opleidingsmogelijkheden

Vakmanschap

We verbeteren onszelf continu om jou de beste leeroplossingen uit de markt te bieden

Waar wij in geloven

Bij THAR geloven wij dat er een betere manier van opleiden is. Een efficiënte manier, maar die toch leuk en interactief is. Wij zijn betrokken en worden gedreven door een passie voor leren en opleiden. Onze missie is dan ook om leren leuk en toegankelijk te maken. Wij richten ons specifiek op organisaties in en rond de logistieke sector. Deze sector is onderhevig aan veel veranderingen en ontwikkelingen. Dat zien wij als een kans. Een kans om onze kracht van leren en opleiden in te zetten via ons leerplatform, opleidingen en medewerkers.

Onze visie

Wij streven ernaar om alle praktisch opgeleide medewerkers bij te scholen met behulp van onze diensten. Het is ons doel om de helft van alle praktische geschoolde medewerkers in en rond de logistieke sector gebruik te laten maken van THAR. Wij bieden gebruiksvriendelijke en eenvoudige online leeromgevingen waardoor e-learning voor iedereen bereikbaar wordt. Door samen te werken met specialisten in het vakgebied bieden wij een compleet pakket van diensten aan.

Onze ambitie

Onze medewerkers werken continu aan het doorontwikkelen van ons leerplatform. Bovendien houden we onze content bibliotheek up-to-date en vullen we cursussen aan waar nodig. Onze ambitie is om in 2025 de verwachting van meer dan 5000 bedrijven te overtreffen en gezamenlijk hun opleidingsplannen te realiseren.

Ons team

Bij THAR werken mensen met verschillende vaardigheden en disciplines. Ons team bestaat uit creatieve, praktische medewerkers: hardwerkende mensen die betrokken zijn met hun vak. Maar bovenal werken er betrokken mensen die hart hebben voor opleiden. Iedere dag weer zetten wij ons doorzettingsvermogen in om tot de beste oplossingen te komen. Wil jij ons team versterken? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Bekijk ons team
Meer over THAR weten?

Peter vertelt je graag meer. Bel hem op: 085-9028907  of stuur hem een e-mail via: info@tharonline.nl