+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Opleiders in de logistieke sector

Lesmaterialen die jouw opleidingen extra ondersteunen

Wij staan jou bij met advies om e-learning optimaal in te zetten voor jouw cursisten. We denken met je mee over slimme leeroplossingen en verhogen samen jouw rendement. Wij bieden ondersteuning in lesmateriaal voor elke opleider!

Leerplatform

Met het leerplatform van THAR plan én volg jij jouw cursisten! Start je met jouw eigen online leerplatform dan zorgen wij ervoor dat het gehele platform in jouw huisstijl is. Je kunt onze standaard e-learningcursussen gebruiken of zelf een e-learning ontwikkelen, helemaal naar jouw wens. 

E-learningbibliotheek

Bij THAR maak je gebruik van e-learning uit ons kant- en klare assortiment. Dit assortiment bestaat uit meer dan 50 e-learningcursussen die jij direct in kan zetten voor jouw cursisten. Ben je benieuwd naar het productoverzicht? Download dan hier ons overzicht met daarop de prijzen voor opleiders. 

Lesplannen Code 95

We vinden het belangrijk dat je als opleider makkelijk en snel jouw certificering kunt aanvragen bij het CBR. Samen met het CBR hebben we daarom het proces hiervan zo kort en simpel mogelijk voor je gemaakt.

Wat moet je doen?

  1. Download ons aanvraagformulier 
  2. Vul ons aanvraagformulier in
  3. Vul indien van toepassing de bijbehorende aanvraagformulieren van het CBR in
  4. Stuur je ingevulde formulier(en) op per mail

Je ontvangt bericht van het CBR over de goedkeuring van je aangevraagde lesplan(nen). THAR stuurt je binnen 2 werkdagen al het bijbehorende lesmateriaal op.