+31 (0) 859 028 907
Plan een online afspraak
Start gratis een leerplatform
Ontvang meer informatie

Medewerker luchtvracht organiseren

Organiseer eenvoudig de certificering medewerker luchtvracht voor jouw medewerkers

THAR ondersteunt in het organiseren van jouw luchtvrachtcursussen (MLV). Dit doen wij vanuit het leerplatform. We borgen samen de herhalingsmomenten. Door een handige tool automatiseren wij het volledige cursusorganisatie medewerker luchtvracht. 

Opleidingsdossier Medewerker Luchtvracht compleet maken?

Inzicht in de verloopdatum van certificaten

De certificering medewerker luchtvracht organiseren begint met inzicht in de status van jouw medewerkers. Via het leerplatform van THAR ben jij altijd op de hoogte van de certificeringen van jouw personeel. Wist je dat onze software je zelfs een signaal geeft als er een vervaldatum aankomt? Op die manier heb je altijd zicht op de voortgang en krijg je een extra ondersteuning om tijdig te voldoen aan de opleidingsplicht voor de luchtvrachtcertificering.

De verschillende luchtvrachtcursussen uit de THAR bibliotheek

Met het leerplatform van THAR staan al de luchtvrachtcursussen direct tot jouw beschikking om af te nemen! Je nodigt medewerkers uit via het THAR leerplatform voor een passende luchtvracht opleiding. De eerste luchtvrachtcursus die een medewerker volgt is de en cursus Medewerker Luchtvracht Basis. Deze basiscursus dient elke 5 jaar herhaald te worden. De tussenliggende jaren volstaat een e-learning Medeweker luchtvracht herhaling. Ons team helpt jou graag  met inregelen van deze opleidingen.

Kies de juiste leeroplossing voor de basiscursus mlv

De basiscursus medewerker luchtvracht (mlv) bestaat uit een fysieke opleiding. THAR helpt jou bij de keuze voor het invullen het praktijkdeel. Zo krijg je de beschikking over een database van zelfstandige docenten die hun vak verstaan. Je kunt deze docenten inzetten op jouw locatie (incompany). Geen volle groep? Dan vergelijk en boek je opleidingsplaatsen bij meer dan 3 aangesloten luchtvrachtopleiders door heel Nederland. Je regelt dit binnen een paar muisklikken via ons gebruiksvriendelijke leerplatform.

Herhaling medewerker luchtvracht online volgen

THAR is gespecialiseerd in het opleiden van praktisch opgeleide medewerkers. De herhalingscursus kun je online volgen. De e-learning van THAR is speciaal ontwikkeld voor de praktische doelgroep en gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de beveiliging van de burgerluchtvracht. Ons leerplatform stelt jou in staat de herhaling MLV zelf te regelen.

MLV online cursus in andere talen

Het leerplatform van THAR beschikt over de mogelijkheid e-learning aan te bieden in andere talen. Wil jij jouw medewerkers de mlv online laten volgen in een andere taal? Binnen 14 dagen leveren wij de e-learning Medewerker Luchtvracht in diverse talen. Je verzend de e-learning naar jouw medewerkers bijvoorbeeld in het Engels, Duits, Pools of Roemeens. Neem contact met ons op om jou voorkeurstalen te bespreken.

Verwerk maatwerk in de luchtvrachtcursus

Jouw opleidingsdoelstelling staat centraal bij de opleidingen van THAR. In onze ervaring is maatwerk een krachtig instrument. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het samenstellen van kwalitatief sterke en bedrijfsgerichte opleidingen. Binnen de opleidingseisen zijn er maatwerkmogelijkheden. Dit geldt voor de e-learning en het praktijkdeel. Klinkt maatwerk te duur? Ons team zoekt naar oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen.

THAR is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht onder de naam All Secure Cargo BV.

Opleidingen luchtvracht organiseren?

Natasja denkt graag mee. Bel haar op: 085-9028907  of stuur haar een e-mail via: info@tharonline.nl