Een introductiecursus voor nieuwe werknemers of het medewerkershandboek omzetten in een online cursus? Dat kan!

Wil jij meer dan de kant en klare cursussen? Dan is maatwerk de oplossing! Samen met ons team ontwikkel je een cursus die aansluit op de praktijk. De cursus bevat passend beeldmateriaal in goede verhoudingen van: illustraties, animaties, afbeeldingen en video’s. De lesstof moet uitgebreid zijn, maar ook duidelijk en op het niveau van de cursist. In de vragen wil je afwisseling, maar toch structuur en overzicht. Een team met creatieve talenten staat klaar om jouw online cursus op maat te maken.

 


Maatwerk van THAR

THAR wil het voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Wij vinden het belangrijk dat we een cursus ontwikkelen waar jij écht mee aan de slag kan. Om een goede start te maken is het belangrijk dat de wensen en eisen omgezet worden in een definitieve projectplanning. 

 

Bij het ontwikkelen van de cursus gaat een team creatieve talenten aan de slag om samen met jou een online cursus op maat te maken. De teksen, foto's, video's en overige bestanden die jij aanlevert worden standaard op kwaliteit gecontroleerd en omgezet in een interactieve online cursus naar jouw wens. 

ONDERWERP EENHEID BTW PRIJS
PROJECTONTWIKKELAAR PER UUR 21% €80
ANIMATOR PER UUR 21% €80
FOTOGRAAF PER UUR 21% €70
ILLUSTRATOR PER UUR 21% €60
VOICE-OVER PER ANIMATIE 21% €200
360 GRADEN TOUR PER BEELD 21% €195

Een deskundige projectleider die jouw e-learningcursus bewaakt.

Een goede maatwerkcursus bouwen is niet eenvoudig. Door gebruik te maken van het team van THAR bespaar je veel tijd en energie. Yvonne bewaakt de uitstraling, de oplevertermijnen en de kwaliteit van jouw e-learning. Samen met jou maakt Yvonne het plan. Ontwikkel je zelf dan helpt zij jou naar een perfecte cursus. Besteed je de ontwikkeling aan ons uit dan zorgt Yvonne dat het ontwikkelingsteam de cursus naar jouw wensen oplevert. 

 

Wil je meer informatie over maatwerk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Yvonne, zij helpt jou graag verder. 


Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Helpdesk

Over ons

 

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854

helpdesk@tharonline.nl© 2018 THAR - All Rights Reserved   |   Verlengde Poolseweg 34 - 46, 4818CL Breda  |  Algemene voorwaarden