+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Leerplatform

Organisatie van opleidingen automatiseren

Maak gebruik van het online platform en organiseer via één kanaal alle leeroplossingen voor jouw praktische medewerkers. 

Vlotte onboarding

Het inwerken van nieuwe medewerkers lastig? Niet met het THAR leerplatform!

Erkennen en certificeren

De borging van resultaten stoomt jouw organisatie klaar voor audits en controles

Duurzame inzetbaarheid

Door doelgericht te trainen, blijven jouw medewerkers goed functioneren in hun rol

Jouw eigen ingerichte online leeromgeving

Het THAR online leerplatform is jouw persoonlijke leeromgeving. Ons opleidingsaanbod is volledig gericht op praktische medewerkers en wordt compleet in jouw huisstijl opgeleverd. Bespaar op opleidingskosten en stimuleer ontwikkeling dankzij ons online leerplatform. Wil je meer weten over THAR? Plan dan vrijblijvend een demo in.

Grip op opleiden, leren en ontwikkelen

In jouw gepersonaliseerde THAR-omgeving krijg jij direct zicht op welke opleidingen jouw medewerkers kunnen of gaan volgen. Ook eerdere resultaten toon je in een handomdraai op jouw dashboard. Hiermee houd je grip op het opleiden, leren en ontwikkelen van jouw medewerkers. Met behulp van de gebruiksvriendelijke THAR-leeromgeving regel jij alles rondom het opleiden en certificeren van medewerkers. Ook helpen wij je met onboarding, e-learning en relevante praktijkopleidingen.

Leerplatform voor praktische medewerkers

Leren voor praktisch opgeleide medewerkers kent geen geheimen voor ons. Ons team is helemaal thuis in deze dynamische (en steeds meer digitale) wereld. Wij bij THAR zijn constant in de weer om relevant cursusmateriaal te creëren. Je kunt er dan ook op rekenen dat nieuwe kennis constant wordt toegevoegd en cursusmateriaal continu doorontwikkeld wordt. Op die manier ben je verzekerd van altijd up-to-date personeel.

Samenstelling van cursussen en instructies

Het THAR leerplatform bevat een unieke samenstelling van cursussen en instructies. Onze contentontwikkelaars hebben materiaal samengesteld dat speciaal is gericht op de logistieke sector. Het materiaal sluit naadloos aan op de praktijk en is ongelimiteerd te gebruiken. Wist je dat wij maar liefst 118 cursussen en instructies aanbieden en al meer dan 27.845 mensen hebben opgeleid bij meer dan 337 verschillende bedrijven?

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Jouw medewerkers voelen zich in no-time thuis in hun THAR leeromgeving. Ons platform kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoud en is voorzien van jouw huisstijl. Inloggen op het portaal is altijd mogelijk. Dus ook thuis of onderweg! Ons LMS is namelijk zeer geschikt ook voor mobiele apparaten. Mocht er onverhoopt iets niet lukken met inloggen? Dan biedt onze online en telefonische helpdesk uitkomst. Ons team staat altijd voor je klaar.

Waarom zou je gebruik maken van het THAR leerplatform?

De voordelen van ons online leerplatform zijn:

Vlotte onboarding
Het inwerken van nieuwe medewerkers lastig? Niet met het THAR leerplatform. Onze software zorgt er namelijk voor dat jouw nieuwe medewerkers snel ‘aan boord’ zijn.

Duurzame inzetbaarheid
Door doelgericht te trainen, blijven jouw medewerkers goed functioneren in hun rol. Verbeter de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en stimuleer hun ontwikkeling.

Bewustzijn creëren
Verhoog het bewustzijn van jouw medewerkers. Geef een doelgerichte training over jouw organisatie en draag de kennis over die voor jou belangrijk is.

Kennisbehoud
De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Des te meer reden om te zorgen dat de kennis van ervaren medewerkers niet wegvloeit uit je organisatie.

Erkennen en certificeren
Erken en certificeer met behulp van ons platform. Vastgelegde resultaten en rapportages van medewerkers stomen jouw organisatie klaar voor audits en controles. Dit is inclusief certificaatbeheer in eigen huisstijl.

Lagere opleidingskosten
Verlaag je opleidingskosten en maak gebruik van onze praktijkopleidingen. Onze opleidingen zijn kwalitatief onwijs sterk en zijn praktisch ingesteld.

 

Leerplatform inrichten?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl