+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie
Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

E-learning Medewerker Luchtvracht (herhaling)

Volg de jaarlijkse herhaling medewerker luchtvracht (MLV) online

De e-learning Medewerker Luchtvracht is de herhaling voor het Certificaat Medewerker Luchtvracht, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Voor wie is de online cursus

De online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht is bestemd voor medewerkers die in aanraking komen met identificeerbare luchtvracht of de documentatie die daarna verwijst en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht Basis.

Duur van de e-learning medewerker luchtvracht

Deze E-learning bestaat uit een 8 onderwerpen en neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. 

Cursusmateriaal voor de e-learning

Om de e-learning goed te kunnen volgen is het belangrijk dat de medewerker toegang heeft tot een telefoon, tablet of laptop met daarop toegang tot internet. De e-learning is ontwikkeld op B1 niveau en voorzien van verschillende soorten beeldmateriaal. Het is mogelijk een voiceover te raadplegen. Tijdens het volgen van de e-learning kan de medewerker gebruik maken van onze online en telefonische helpdesk

Online herhaling medeweker luchtvracht in verschillende talen

Het leerplatform van THAR beschikt over de mogelijkheid e-learning aan te bieden in andere talen. Wil jij jouw medewerkers e-learning medewerker luchtvracht laten volgen in een andere taal? Binnen 14 dagen leveren wij de e-learning in diverse talen zoals bijvoorbeeld Engels, Duits, Pools of Roemeens. Neem contact met ons op om jou taalvoorkeuren te bespreken.

Certificaat herhaling medewerker luchtvracht (mlv)

De medewerker kiest na het volgen van de e-learning om deze in te leveren. De online cursus wordt dan afgesloten. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat. Met dit certificaat kan worden aangetoond dat aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.  

THAR is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht onder de naam All Secure Cargo BV. De online medewerker luchtvracht is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart. 

E-learning Medewerker Luchtvracht (herhaling)
Over deze e-learning
Duur
ca. 1,5 uur
Reistijd
Geen
Prijs
€ 22,50
Bij voldoende resultaat
Erkend certificaat
Leervorm
E-learning
De beste leeroplossing?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl