+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Heftruck cursus basis

De heftruck basiscursus voor startende heftruckchauffeurs

De cursus heftruck (basis) is een eerste cursus voor medewerkers zonder of met weinig heftruckervaring. De basiscursus heftruck zorgt voor theoretische basiskennis en voldoende vaardigheden om veilig om te gaan met de heftruck.  

Voor wie is de basiscursus heftruck

De heftruckcursus basis is bedoeld voor medewerkers die incidenteel of regelmatig een heftruck besturen en niet eerder een heftruckcertificaat hebben behaald. Deze heftruck cursus voldoet ruim aan de deskundigheidseisen uit de Arbowetgeving. Na het behalen van het heftruckcertificaat bezit de medewerker specifieke deskundigheid voor het veilig werken met de heftruck.

Duur van de heftruckcursus basis

Deze basiscursus heftruck is een programma waarbij eerst de theorie en vervolgens de praktijk aan bod komt. Via het leerplatform van THAR volgt de medewerker de theorie via e-learning. De e-learning veilig werken met de heftruck heeft een gemiddelde doorlooptijd van drie uur. Elke medewerker maakt de e-leanring in een eigen leertempo.

Na het voldoende afronden van het theoriedeel krijgt de medewerker toegang tot het praktijkdeel. Bij het praktijkdeel gaan we uit van een vier uur durend praktijkprogramma waarin elke deelnemer leert om veilig te werken met de heftruck.

Cursusmateriaal voor e-learning veilig werken met de heftruck

Om de e-learning goed te kunnen volgen is het belangrijk dat de medewerker toegang heeft tot een telefoon, tablet of laptop met daarop toegang tot internet. De e-learning is ontwikkeld op B1 niveau en voorzien van verschillende soorten beeldmateriaal over de heftruck. Het is mogelijk een voiceover te raadplegen. Tijdens het volgen van de cursus kan de medewerker gebruik maken van onze helpdesk.

Boek je juiste praktijkoplossing via het platform

Het praktijkdeel van de heftruck cursus basis bestaat uit een fysieke opleiding. THAR helpt jou bij de keuze voor het invullen van dit deel. Zo krijg je toegang tot een database van zelfstandige heftruckdocenten of gebruik je onze ondersteuning voor het inzetten van een collega als interne heftruckdocent. Je zet deze docenten in op jouw locatie (incompany). Geen volle groep of geen heftrucks beschikbaar? Dan vergelijk en boek je opleidingsplaatsen bij meer dan 15 aangesloten heftruckopleiders door heel Nederland. Binnen een paar muisklikken regel je dit via ons online leerplatform.

Start hier jouw THAR leerplatform

Heftruck cursus basis in verschillende talen

Het leerplatform van THAR beschikt over de mogelijkheid e-learning veilig werken met de heftruck aan te bieden in andere talen. Wil jij jouw medewerkers een online heftruckcursus laten volgen in een andere taal? Binnen 30 dagen leveren wij de e-learning in diverse talen zoals bijvoorbeeld Engels, Duits, Pools of Roemeens. Neem contact met ons op om jou taalvoorkeuren te bespreken.

Heftruck cursus basis
Heftruck cursus (basis)
Duur opleiding
ca. 7 uur
Prijs
Afhankelijk van boeking
Leervorm
E-learning en praktijk
Geldigheid certificaat
5 jaar
De beste leeroplossing?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl