+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

U01-4 ADR Basis herhaling

Verleng het ADR certificaat voor jouw medewerkers

Het ADR basiscertificaat blijft 5 jaar geldig. Een half jaar voor afloop van het certificaat kan de chauffeur zijn ADR verlengen. Om gevaarlijke stoffen te mogen blijven vervoeren dient de chauffeur het herhalingsexamen ADR voor de verloopdatum opnieuw te behalen. 

Doelstelling ADR basis herhaling

De medewerker krijgt een opfriscursus over het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen. In de cursus besteden we aandacht aan de bewustwording van de invloed op veilig transport van gevaarlijke stoffen. Deze cursus is een goede voorbereiding op het CBR examen ADR Basis herhaling.

Uitvoeringsmogelijkheden

Om toegelaten te worden tot het ADR basis herhalingsexamen moet de medewerker voldoende opleidingsuren behalen voor de ADR wetgeving. Deze opleidingsuren kunnen behaald worden door middel van e-learning in combinatie met klassikale lessen of volledig klassikaal. 

Online afspraak voor ondersteuning

ADR basis herhaling op maat

Om zo dicht mogelijk aan te sluiten op jouw medewerkers en bedrijfsactiviteiten denken wij graag mee over maatwerk. We gebruiken onze standaardcursus als basis en passen kleine elementen aan op specifieke bedrijfsdoelstellingen. Zo blijft maatwerk betaalbaar en levert het opleiden van jouw medewerkers rendement. 

Boekingsmogelijkheden

Je zoekt en boekt deze opleiding via het online leerplatform. Huur een zelfstandige ADR docent bij jou op locatie of zoek naar open cursussen bij één van onze kwalitatieve opleiders

Start hier jouw THAR leerplatform
U01-4 ADR Basis herhaling
Verleng het ADR basis certificaat
Examen
Via het CBR
Deelnemers
1 tot 16
SOOB
€100
Code 95
14 uur
De beste leeroplossing?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl