+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

U01-4 ADR Basis opleiding

ADR Basis certificaat voor jouw medewerkers

Een ADR certificaat is verplicht voor elke chauffeur die rijdt met een bepaalde hoeveelheid gevaarlijke stoffen. Aan het vervoeren van gevaarlijke stoffen zitten risico's verbonden die hoge eisen stellen aan jouw chauffeurs. 

Doelstelling ADR Basis

De medewerker leert meer over het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen en krijgt inzicht in de eigen invloed op de gevaren rondom het transport. Deze cursus is een goede voorbereiding op het CBR examen ADR Basis.

Uitvoeringsmogelijkheden

Om toegelaten te wordden tot het ADR basis examen moet de medewerker voldoende opleidingsuren behalen voor de ADR wetgeving. Deze opleidingsuren kunnen behaald worden door middel van e-learning in combinatie met klassikale lessen of volledig klassikaal. 

Online afspraak voor ondersteuning

ADR basis op maat

Om zo dicht mogelijk aan te sluiten op jouw medewerkers en bedrijfsactiviteiten denken wij graag mee over maatwerk. We gebruiken onze standaardcursus als basis en passen kleine elementen aan op specifieke bedrijfsdoelstellingen. Zo blijft maatwerk betaalbaar en levert het opleiden van jouw medewerkers rendement. 

Boekingsmogelijkheden

Je zoekt en boekt deze opleiding via het online leerplatform. Huur een zelfstandige ADR docent bij jou op locatie of zoek naar open cursussen bij één van onze kwalitatieve opleiders

Start hier jouw THAR leerplatform
U01-4 ADR Basis opleiding
Behaal het ADR basis certificaat
Examen
Via het CBR
Code 95
14 uur
SOOB
€100
Deelnemers
1 tot 16
De beste leeroplossing?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl