+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Opleidingsbibliotheek

Ons kant- en klaar assortiment

Bekijk hieronder ons open assortiment. Start via een eigen leerplatform en organiseer snel en eenvoudig jouw bedrijfsopleidingen. Niet kunnen vinden wat je zoekt? Bel dan 085-9028907

Heftruck cursus basis

De cursus heftruck (basis) is een eerste cursus voor medewerkers zonder of met weinig heftruckervaring. De basiscursus heftruck zorgt voor theoretische basiskennis en voldoende vaardigheden om veilig om te gaan met de heftruck.  

E-learning Medewerker Luchtvracht (herhaling)

De e-learning Medewerker Luchtvracht is de herhaling voor het Certificaat Medewerker Luchtvracht, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Rijoptimalisatie (BBS)

De cursus rijoptimalisatie BBS zorgt voor een betere rijstijl van jouw medewerker. De Code 95 cursus rijoptimalisatie bestaat uit een e-leanring die de chauffeur kan volgen via elk device. Daarna volgt een praktijkrit waarin een docent met de chauffeur op zoek gaat naar de verbeterpunten voor een optimale rijstijl. 

  • E-leanring als voorbereiding
  • Praktijkrit met een ervaren docent

U01-4 ADR Basis herhaling

Het ADR basiscertificaat blijft 5 jaar geldig. Een half jaar voor afloop van het certificaat kan de chauffeur zijn ADR verlengen. Om gevaarlijke stoffen te mogen blijven vervoeren dient de chauffeur het herhalingsexamen ADR voor de verloopdatum opnieuw te behalen. 

U01-4 ADR Basis

Een ADR certificaat is verplicht voor elke chauffeur die rijdt met een bepaalde hoeveelheid gevaarlijke stoffen. Aan het vervoeren van gevaarlijke stoffen zitten risico's verbonden die hoge eisen stellen aan jouw chauffeurs. 

De beste leeroplossing?

Aline denkt graag mee. Bel haar op 085-9028907 of stuur haar een e-mail via info@tharonline.nl