+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Opleidingen

Totaaloplossing voor leren

Het opleiden van medewerkers hoort erbij. Het draagt niet alleen bij aan de motivatie van mensen, het zorgt er ook voor meer verbondenheid met de organisatie. 

Gebruik e-learning

Gebruik e-learning voor een eenvoudige en uniforme informatieoverdracht

Werk met mentoren

Zorg voor voldoende begeleiding en coaching van goede mentoren

Leer in de praktijk

Leer van situaties in de praktijk voor een snel en blijvend resultaat

Een goede verhouding in leeroplossingen

Zorg ervoor dat je leeroplossingen zo effectief mogelijk inzet door gebruik te maken van de ideale combinatie tussen de verschillende mogelijkheden. Wij geloven in het 70 – 20 – 10 model. 70% van het opleiden bestaat uit leren in de praktijk, 20% uit begeleiding en coaching van goede mentoren en 10% uit het volgen van een e-learning, cursus of opleiding.

Vraag informatie aan

Blended leren

Wij geloven in blended leren. Bij blended leren gebruik je e-learning in combinatie met het toepassen van kennis in de praktijk onder begeleiding van een ervaren docent of mentor. Via het online leerplatform regel je de totale opleidingen:

  • Gebruik e-learning voor een eenvoudige en uniforme informatieoverdracht. Combineer e-learning uit onze open bibliotheek met op maat ontwikkelt online lesmateriaal voor een optimaal resultaat. 
  • Organiseer in een paar klikken fysieke opleidingsmomenten. Je huurt een docent bij jou op locatie of boekt een plaats bij één van onze opleiders

Verplichte opleidingen

In de praktische doelgroep zijn veel opleidingen verplicht volgens verschillende regelgevingen. Deze verplichtingen zijn vaak ontstaan vanuit veiligheidsoogpunt, maar dragen hier in de uitvoering inmiddels niet meer aan bij. Laat verplichte opleidingen weer waarde toevoegen aan jouw organisatie. Door een combinatie van e-learning op maat en passende specialistische docenten, zet je verplichte opleidingen om in een waardevolle stap naar resultaat.

Bespreek in een online afspraak
De beste leeroplossing?

Audrey denkt graag mee. Bel haar op: 085-9028907 of stuur haar een e-mail via: info@tharonline.nl