Klantcases

Ben je benieuwd wat wij voor onze klanten doen? Bekijk hieronder de mogelijke toepassingen van een online leeromgeving binnen jouw bedrijf.

Mockup FarmTrans

FarmTrans

Online informatieoverdracht helpt om belangrijke instructies uniform over te brengen. Kwaliteit waarborg je door medewerkers regelmatig opnieuw uit te dagen. THAR helpt FarmTrans met het ontwikkelen van online instructies die aansluiten op de praktijksituaties die de medewerkers van FarmTrans tegenkomen.

GVT Group of Logistics

Het organiseren van nascholingscursussen voor een grote groep chauffeurs kost vaak veel tijd en geld. Het online platform ondersteunt GVT in het uitvoeren van nascholingscursussen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om met behulp van interne docenten de volledige chauffeursgroep op te leiden. 

Mockup GVT
Mockup Rotra

Rotra

Bij een online onboardingprogramma is de informatieoverdracht uniform. In het online leerplatform ontwikkelde wij samen met Rotra een onboarding voor logistiek medewerkers die geautomatiseerd verloopt. Hierdoor bespaart Rotra tijd op de onboarding en is er een sluitende dossiervorming bij audits. 

Een greep uit ons klantenbestand