Heb je een vraag? Vind hier het antwoord..

Hoe voeg ik iemand toe aan een cursus?

Bij de menuknop cursussen zie je rechts het kopje ‘Acties’, klik op het icoontje met het poppetje en de + erin. Er verschijnt nu een pop-up. Hier typ je het e-mailadres van de desbetreffende cursist. Klik vervolgens op ‘+Toevoegen’ en klik een einddatum aan. Klik vervolgens op de knop ‘+ Iedereen uitnodigen’. Er verschijnt nu een pop- up met ‘Studenten uitgenodigd’. Jouw cursist ontvang nu automatisch een mail om in te loggen en informatie over de online cursus waarvoor je de cursist hebt uitgenodigd. 

Wil je meer weten over optionele instellingen bij het uitnodigen van cursisten? Yvonne legt het je in de onderstaande video uit:

Hoe bekijk ik een cursus?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursussen’ klikt krijg je een overzicht van al de cursussen die aan jouw omgeving gekoppeld zijn. Je ziet een aantal verschillende kolommen staan. Onder de laatste kolom ‘Acties’ kun je op de preview knop klikken. De cursus wordt dan voor jou geopend in een preview versie. Let op: dit betekent dat antwoorden die jij invult niet opgeslagen worden! 

In de volgende video laat Yvonne jou zien hoe het werkt:

 

 

 


Hoe lang is een cursus in het algemeen beschikbaar voor een cursist?

Onder de menuknop ‘Cursussen’ zie je alle cursussen die aan jouw omgeving zijn toegevoegd. Om te zien hoelang een cursus beschikbaar is, kijk je in de kolom ‘Dagen beschikbaar’. Dit aantal dagen geeft aan hoelang de cursus voor een cursist open staat.

Hoe kan ik snel een cursus vinden?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursussen’ klikt krijg je een overzicht van al de cursussen die aan jouw omgeving gekoppeld zijn. Rechts boven alle cursussen zie je een zoekbalk, typ hier de naam in van de cursus die je zoekt.


Hoe zie ik dat mijn cursist al ingelogd heeft?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursisten’ klikt zie je een overzicht met verschillende kolommen. Onder de kolom ‘Bevestigd’ kan in het groen ‘Ja’ staan of in het rood ‘Nee’. Als de cursist zijn account al heeft geactiveerd komt hier ‘Ja’ te staan. Als een cursist zijn account nog niet heeft geactiveerd, en dus ook nog nooit heeft ingelogd, staat hier nog ‘Nee’. 

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen? Peter legt het je uit in de volgende video:

Mijn cursist is zijn wachtwoord vergeten, hoe help ik?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursisten’ klikt zie je een overzicht met verschillende kolommen. Onder de kolom ‘Wachtwoord resetten’ staat per cursist ‘Stuur reset link’ weergegeven. Wanneer je hierop klikt krijgt de cursist automatisch een reset link gestuurd naar zijn of haar e-mailadres dat gekoppeld is aan het account.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video:


Hoe kan ik zien wanneer mijn cursist voor het laatst heeft gewerkt aan de cursus?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursisten’ klikt zie je een overzicht met verschillende kolommen. Onder de kolom ‘Laatst bijgewerkt’ zie je wanneer de cursist voor het laatst is ingelogd en dus voor het laatst heeft gewerkt aan een van zijn cursussen.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video:

 

 

Hoe bewerk ik gegevens van mijn cursist?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursisten’ klikt zie je een overzicht met verschillende kolommen. Zodra je op de naam van de desbetreffende cursist klikt kom je uit bij een overzicht van de cursussen die aan de cursist gekoppeld zijn. Hier zie je onder de kolom ‘Acties’ vier verschillende icoontjes weergegeven. Als je op het links knopje klikt kom je op een bewerkingspagina van gegevens van de cursus en cursist. Hier kun je de naam, cursus, eind datum, docent en supervisor aanpassen.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video:


Mijn cursist heeft zijn certificaat niet uitgeprint, hoe kan ik dit doen?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Cursisten’ klikt zie je een overzicht met verschillende kolommen. Zodra je op de naam van de desbetreffende cursist klikt kom je uit bij een overzicht van de cursussen die aan de cursist gekoppeld zijn. Hier zie je onder de kolom ‘Acties’ vier verschillende icoontjes weergegeven. Het laatste icoontje staat voor certificaat. Wanneer je op deze knop klikt wordt het certificaat automatisch gedownload. Let op: het kan even duren voordat het bestand volledig is gedownload. Je kunt het bestand nu openen vanuit jouw computer en deze eventueel voor de cursist uitprinten.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video:

Waar kan ik de voortgang zien van mijn cursisten?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Planning’ klikt, kom je in een overzicht van alle cursisten die nog een cursus open hebben staan. Om de voortgang van de cursist te achterhalen kijk je onder de kolom ‘Voortgang’. Hier staat een percentage weergegeven van het voortgangspercentage van de cursist bij de betreffende cursus.

Wil je meer weten over het inzien van de resultaten en voortgang van jouw cursist? Tim legt het je via de volgende video uit:

 

 

 

 


Wat is de score van mijn cursist?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Planning’ klikt, kom je in een overzicht van cursisten die nog een cursus open hebben staan. Onder het kopje ‘Score’ zie je de gemiddelde score van de cursist in de vorm van een percentage. Om te zien welke score de cursist per onderwerp heeft behaald, klik je op de cursusnaam in de rij van de betreffende cursist. Je komt nu in een overzicht van alle hoofdstukken waarin onder anderen de score per hoofdstuk staat weergegeven.

Wil je meer weten over het inzien van de resultaten en voortgang van jouw cursist? Tim legt het je via de volgende video uit:

Hoe verwijder ik iemand uit de cursus?

Wanneer je bij het menu rechts bovenin op ‘Planning’ klikt, kom je in een overzicht van cursisten die nog een cursus open hebben staan. Om een cursist snel te zoeken, typ je zijn of haar e-mailadres in de zoekbalk in. Wanneer een cursist nog niet begonnen is aan de cursus kun je de cursus voor de cursist nog verwijderen. Dit doe je door op het prullenbakje te klikken. Let op: de cursus is dan direct verwijderd uit het account van de cursist.

Meer weten over de gegevens die jij kunt zien van jouw cursist en hoe je deze eventueel moet wijzigen. Peter legt het je uit in de volgende video:


Hoe maak ik een docent aan?

Wanneer je een docent wilt toevoegen aan jouw omgeving neem dan met ons contact op. Wij maken het account voor jouw docent aan. Hiervoor hebben we een voor-, achternaam en e-mailadres nodig.


Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Helpdesk

Over ons

 

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854

helpdesk@tharonline.nl© 2018 THAR - All Rights Reserved   |   Verlengde Poolseweg 34 - 46, 4818CL Breda  |  Algemene voorwaarden