Leren met een doelstelling
voor fantastische
middelgrote bedrijven

Grip op de opleidingsdoelstelling

Een online leeroplossing

THAR levert een totaaloplossing voor leren in de logistieke sector. Daarmee zijn we de meest innovatieve partij van Nederland. Met onze leeroplossing heb je girp op de opleidingen van jouw medewerkers. Je kiest voor mogelijkheden uit onze bibliotheek of ontwikkelt samen met ons een maatwerkcursus.

Creatief advies bij opleiden

Net even verder denken dan de standaardoplossingen. Onze collega’s denken in mogelijkheden en dat zie je terug in jouw opleidingsplan.

Persoonlijk en betrokken

Wij spreken de taal van de logistieke sector en weten wat er speelt. Door laagdrempelig contact bereiken we samen resultaat.

Rendement als uitgangspunt

Opleiden bij ons levert voordeel op. De doelstelingen van de organisatie vormen de basis voor een succesvol leerplan.

De basis voor het beheer van jouw opleidingen is onze online leeromgeving.

Via deze leeromgeving registreer, plan en volg jij jouw medewerkers. Samen brengen we de huidige stand in kaart. In combinatie met jouw wensen zorgt dit voor een opleidingsplan voor de komende jaren.

Een opleidingsbibliotheek gericht op de branche

Maak opleiden eenvoudiger door het inzetten van onze online opleidingsbibliotheek. 100+ online cursussen en instructies gericht op de logistieke sector. Gebruik één van onze Code 95 e-leanring cursussen om de nascholingcursussen te optimaliseren, gebruik instructies over voedselveiligheid of medicijnenvervoer om certificeringen te borgen of laat medewerkers de theorie van de heftruck leren vanuit huis. De opleiding om jouw opleidingsdoelstelling te behalen, staat bij THAR klaar voor gebruik.

Interactieve Code 95 door een combinatie met e-learning

Maak Code 95 afwisseld en uitdagend. Jouw medewerkers behalen de helft van de code 95 cursus online. Ze kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze tijd besteden aan dit deel van hun nascholingscursus. Het aansluitende praktijkdeel zorgt voor een stok achter de deur. Zo maken we het behalen van Code 95 samen leuk!

Opleidingen voor specifieke logistieke activiteiten

Het is belangrijk dat de opleidingen aansluiten bij de specifieke activiteiten van jouw medewerkers. Zo zorgt een opleiding voor zichtbare resultaten in de uitvoering van de werkzaamheden. Je geeft eenvoudig online cursussen uit over onder andere voedselveiligheid, omgaan met interne transportmiddelen of het zekeren van lading.

Maatwerk zorgt voor nog meer succes

Omgaan met klanten en producten

Je zorgt als bedrijf goed voor jouw klanten en gaat zorgvuldig om met producten. Door een online instructie neem je medewerks mee in de kennis van de organisatie.

Processen en werkinstructies vertalen

Kennis delen op het niveau van jouw medewerker is essentieel. Door een online werkinstructie zorg je voor een uniforme overdracht van informatie.

Code 95 gericht op bedrijfsacitiviteiten

Wij maken van Code 95 graag meer dan een verplicht nummer. Binnen de regelgeving van het CBR zorgen wij voor een cursus die aansluit op de dagelijkse praktijk.

Praktijkmomenten verzorgt door een specialist

Nodig een docent uit op jouw bedrijf

Tientallen docenten bieden zich via de omgeving aan om een cursus te geven op jouw bedrijf. Zoek de cursus en kies en boek de docent. De communicatie en benodigde certificeringen verzorgen wij. Eenvoudig en voordelig een leerzame dag georganiseerd!

Stuur medewerkers naar een open cursus in de buurt

Opleiders en bedrijven uit heel Nederland bieden hun cursusdagen aan via onze leeromgeving. Eenvoudig vergelijken, kiezen en boeken. Op verschillende locaties zijn jouw medewerkers van harte welkom. Tijd besparen op de organisatie van cursussen!

Ga slim om met subsidie en laat medewerkers shinen

Vanuit verschillende hoeken is het voor Nederlandse bedrijven in de logistieke sector mogelijk om subsidie te ontvangen voor het goed opleiden en ontwikkelen van hun medewerkers. Wij helpen jou graag om jouw leeromgeving zo goed mogelijk in te richten met het gebruik van deze subsidies.

SLIM- subsidie

Meer dan 84% van onze klanten werkt vanuit de online leeromgeving. Ze plannen, volgen en borgen de resultaten van hun medewerkers zelf. Voor ondersteuning kunnen ze altijd op THAR rekenen.

Meer over de SLIM-subsidie >

Pitstop budget

Een lesplan aanpassen of een volledige online onboarding maken voor nieuwe medewerkers. Team ontwikkeling zorgt ervoor dat jouw opleidingen aansluiten bij de activiteiten van jouw medewerkers.

Meer over het Pitstop budget >

SOOB cursussen

Je zoekt een docent die past bij jou bedrijf. Deze docent huur je in voor een dag of een aantal uur. Onze klanten ervaren dat als transparant en zijn enthousiast over de aansluiting van docenten op de praktijk.

Meer over SOOB cursussen >

Meer weten?

Benieuwd naar de producten en diensten van THAR? Wij zijn dol op meedenken over de beste leeroplossing voor jouw organisatie. Je bereikt ons op 085-9028907.