+31 (0) 859 028 907
Plan een online demo
Start een eigen leerplatform
Ontvang meer informatie

Code 95 opleidingen

Organiseer eenvoudig en snel de Code 95 voor jouw chauffeurs

THAR ondersteunt met het organiseren van de opleidingen voor chauffeurs. Dit doen wij door de beste opleidingsmogelijkheden voor jou te selecteren. We werken met aanbieders en zelfstandige docenten door heel Nederland. Samen kiezen we de leeroplossingen die bij jouw medewerkers passen. Wij regelen voor jou de volledige organisatie rondom jouw Code 95 opleidingen.

Kies uit verschillende Code 95 opleidingen door heel Nederland.

 
  • Meer dan 60 aanbieders
  • De beste prijzen
  • Kwaliteit vergelijken
  • Snel geregeld

Zoek naar een geschikte Code 95 opleiding

Kies de juiste Code 95 opleiding

In 2021 kies je voor een Code 95 opleiding uit meer dan 52 verschillende onderwerpen. Elke vijf jaar volgen jouw chauffeurs minimaal één praktijktraining. Daarnaast volgen jouw chauffeurs in deze periode nog vier theoriecursussen. Ons team helpt jou graag met zoeken naar de meest passende opleiding. Je kiest bijvoorbeeld uit Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie, digitale tachograaf, VCA en/of lading zekeren.

Boek hier de code 95 opleiding

Opleidingsplaatsen boeken

Geen volle groep? Dan vergelijk en boek je opleidingsplaatsen bij aangesloten opleiders of bedrijven door heel Nederland. Samen met onze collega's regel je binnen een paar muisklikken de meest geschikte opleidingsplaatsen.

Code 95 docenten huren

THAR helpt jou bij de keuze voor het invullen van het praktijkdeel. Zo krijg je de beschikking over een database van zelfstandige docenten die hun vak verstaan. Elke docent heeft een eigen expertise, waardoor je altijd een docent vindt die past bij jouw opleidingsdoelstellingen. Boek jouw docent aan de hand van beoordelingen, kennis, ervaring en prijs. Omdat onze door heel Nederland woonachtig zijn, kun je ze gemakkelijk inzetten op jouw locatie (incompany). 

Registratie bij het CBR

THAR regelt de registratie bij het CBR voor jouw chauffeurs. Ongeacht of je kiest voor een eigen docent, het inhuren van een zelfstandige docent of een opleidingsplaats zorgen wij dat de registratie voor de nascholing volledig voor jou geregeld is. Zo kies jij de leeroplossing die op dat moment het beste past.

Code 95 met e-learning

Het behalen van de code 95 punten is verplicht. Daarom willen wij het voor jouw chauffeurs zo aantrekkelijk mogelijk maken. De chauffeurs volgen een groot gedeelte online via een e-learning. De e-learnings van THAR zijn speciaal ontwikkeld voor jouw doelgroep en goedgekeurd door het CBR. Door het vooraf volgen van de online opleiding, wordt het 3 uur durende praktijkgedeelte extra effectief. Deze combinatie, ook wel blended leren genoemd, zorgt niet alleen voor minder contacturen maar ook voor flexibiliteit. 

Inzicht in de Code 95 van jouw medewerkers

Het is vaak een flinke uitdaging om al jouw chauffeurs tijdig te voorzien van een nascholingscursus. Code 95 organiseren begint met inzicht in de status van jouw medewerkers. Het leerplatform van THAR zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de Code 95 van jouw chauffeurs. Wist je dat onze software je zelfs een signaal geeft als er een vervaldatum nadert? Op die manier heb je altijd zicht op de voortgang en krijg je een extra hulpmiddel om de nascholing op tijd te organiseren.

Specifieke bedrijfsinformatie verwerken

Jouw opleidingsdoelstelling staat centraal bij de cursussen van THAR. In onze ervaring is maatwerk een krachtig instrument. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het samenstellen van kwalitatief sterke en bedrijfsgerichte cursussen. Binnen CBR regels voor Code 95 zijn er voor alle onderwerpen veel maatwerkmogelijkheden. Dit geldt voor de e-learning en het praktijkdeel. Klinkt maatwerk te duur? Ons team zoekt naar oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen.

Subsidies voor de Code 95

Wist je dat er subsidies zijn voor een aantal Code 95 cursussen. De SOOB stelt subsidies beschikbaar aan werkgevers die kiezen voor bepaalde nascholingsonderwerpen. In 2021 komen onder andere ADR, vorkheftruck, LZV, fysieke belasting en rijoptimalisatie hiervoor in aanmerking. THAR zorgt voor de aanmelding bij STL en de afronding van het subsidiedossier.   

Code 95 organiseren?

Audrey denkt graag mee. Bel haar op 085-3033398 of stuur haar een e-mail via: info@tharonline.nl