+31 (0) 859 028 907
Plan een online afspraak
Start gratis een leerplatform
Ontvang meer informatie

Code 95 organiseren

Organiseer eenvoudig de Code 95 voor jouw chauffeurs

THAR ondersteunt met het organiseren van de nascholing. Dit doen wij vanuit het leerplatform. We kiezen samen de leeroplossingen die bij jouw medewerkers passen. Door een handige tool automatiseren we de organisatie rondom de Code 95 dagen.

Code 95 opleidingsplan ontvangen?

Inzicht in de Code 95 van jouw medewerkers

Het is vaak een flinke uitdaging om al jouw chauffeurs tijdig te voorzien van een nascholingscursus. Code 95 organiseren begint met inzicht in de status van jouw medewerkers. Het leerplatform van THAR zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de Code 95 van jouw chauffeurs. Wist je dat onze software je zelfs een signaal geeft als er een vervaldatum nadert? Op die manier heb je altijd zicht op de voortgang en krijg je een extra hulpmiddel om de nascholing op tijd te organiseren.

Een Code 95 onderwerp uitkiezen

Met het leerplatform van THAR staan al onze Code 95 cursussen volledig tot jouw beschikking om af te nemen! In 2021 kies je voor de nascholing uit meer dan 52 verschillende onderwerpen. Elke vijf jaar volgen jouw chauffeurs minimaal één praktijktraining. Je boekt via het THAR leerplatform passende praktijktrainingen waaronder Het Nieuwe Rijden of veilig werken met de vrachtauto. Daarnaast volgt jouw chauffeur in deze periode nog vier theoriecursussen. Ons team helpt jou graag  met zoeken naar de meest passende theoriecursus. Je kiest bijvoorbeeld uit digitale tachograaf, VCA of lading zekeren.

Blended leren mogelijk

THAR is gespecialiseerd in opleiden van beroepschauffeurs. Wij maken vaak gebruik van e-learning in onze leeroplossingen. Dit wordt ook wel blended leren genoemd. De e-learning van THAR is speciaal ontwikkeld voor onze doelgroep en goedgekeurd door het CBR. Het gebruik van een online deel in de cursus zorgt voor minder contacturen. Ons leerplatform stelt jou in staat om de e-learning voor de Code 95 zelf te regelen.

Kies de juiste praktijkoplossing voor jouw medewerkers

THAR helpt jou bij de keuze voor het invullen het praktijkdeel. Zo krijg je de beschikking over een database van zelfstandige docenten die hun vak verstaan. Je kunt deze docenten inzetten op jouw locatie (incompany). Geen volle groep? Dan vergelijk en boek je opleidingsplaatsen bij meer dan 20 aangesloten opleiders door heel Nederland. Je regelt dit binnen een paar muisklikken via ons gebruiksvriendelijke leerplatform.

Maatwerk onderwerpen verwerken

Jouw opleidingsdoelstelling staat centraal bij de cursussen van THAR. In onze ervaring is maatwerk een krachtig instrument. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het samenstellen van kwalitatief sterke en bedrijfsgerichte cursussen. Binnen CBR regels voor Code 95 zijn er voor alle onderwerpen veel maatwerkmogelijkheden. Dit geldt voor de e-learning en het praktijkdeel. Klinkt maatwerk te duur? Ons team zoekt naar oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen.

Registratie bij het CBR

THAR regelt de registratie bij het CBR voor jouw chauffeurs. Ongeacht of je kiest voor een eigen docent, het inhuren van een zelfstandige docent of een opleidingsplaats zorgen wij dat de registratie voor de nascholing volledig voor jou geregeld is. Zo kies jij de leeroplossing die op dat moment het beste past.

Subsidies voor de Code 95

Wist je dat er subsidies zijn voor een aantal Code 95 cursussen. De SOOB stelt subsidies beschikbaar aan werkgevers die kiezen voor bepaalde nascholingsonderwerpen. In 2021 komen onder andere ADR, vorkheftruck, LZV, fysieke belasting en rijoptimalisatie hiervoor in aanmerking. THAR zorgt voor de aanmelding bij STL en de afronding van het subsidiedossier.   

Code 95 organiseren?

Rik denkt graag mee. Bel hem op 085-9028907 of stuur hem een e-mail via: planning@tharonline.nl