360º tour met Virtual Reality

Virtual Reality maakt een nieuwe manier van leren mogelijk. Het is een interactieve manier waarbij je de lesstof sneller ervaart. Praktische situaties worden gevisualiseerd en geoefend. De combinatie van lezen, zien en horen zorgt ervoor dat het proces van ervaren eerder in gang gezet wordt.

 

Op een eenvoudige manier kunnen wij een persoonlijke, interactieve en leerzame tour van jouw bedrijf maken. Er wordt een virtuele omgeving gecreëerd die met beeld, geluid en diverse informatiespots intens wordt beleefd. De gebruiker kan op deze manier vooraf kennismaken met het bedrijf en interessante situaties. 

 

Er zijn talrijke educatieve mogelijkheden voor het gebruik van Virtual Reality. THAR helpt jou graag met het optimaal inzetten van Virtual Reality binnen jouw bedijf.


Beleven

Je kunt virtual reality op diverse manieren beleven, namelijk: 

 

Via een laptop of computer
Klik met de muis op de play knop. Je kunt daarna met je muis rondkijken en door te klikken op de informatiespots de tour vervolgen.

 

Met een tablet of smartphone
Hiervoor heb je meerdere manieren waarbij je zelf kan kiezen welke beleving jij het prettigste vindt:             

- Door te swipen en de informatiespots aan te klikken
- Via Automatic motion (klik de button met wereldbol aan)

- Met een Virtual Reality-Bril  (plaats de smartphone in een Virtual Reality-Bril

  en vervolg de tour door langere tijd je ogen op een button te richten)


Mogelijkheden

THAR vindt het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is. Wij maken een 360 graden tour met diverse informatiespots waar jij écht mee kan gaan werken. Om een goede start te maken is het belangrijk dat de wensen en eisen omgezet worden in een definitief projectplan.

 

Bij het ontwikkelen van een 360 graden tour maakt ons design team diverse foto's van jouw bedrijf/ product. Vervolgens zetten wij deze beelden om in een virtuele tour. De teksten, foto's en overige bestanden die jij aanlevert voor achter de informatiespots worden standaard gecontroleerd op kwaliteit. Daarnaast zetten wij de beelden om naar een interactieve tour.

PRIJZEN VIRTUAL REALITY EENHEID BTW PRIJS
VR ONTWIKKELAAR  PER UUR 21% €  60
360 GRADEN FOTO PER BEELD 21% € 195
VR BRILLEN MET THAR LOGO PER BRIL 21% €  35
VR BRILLEN ZONDER THAR LOGO PER BRIL 21% €  55
       

Meest gestelde vragen

Cursisten

Organisatiebeheerder

Docenten

Meer over het bedrijf

Team

Vacatures

Nieuws

Helpdesk

Over ons

 

Contacteer verkoop

+31(0)85-9028907

info@tharonline.nl

Contacteer helpdesk

+31(0)85-1301854

helpdesk@tharonline.nl© 2018 THAR - All Rights Reserved   |   Verlengde Poolseweg 34 - 46, 4818CL Breda  |  Algemene voorwaarden